Recenzia hotela Azurro *** (Slnečné pobrežie, Bulharsko)

Častokrát nájdeme na internete rôzne recenzie, najmä od najrôznejších cestovných kancelárií, ktoré sa snažia ponúkať svoje zájazdy a dovolenky. Veľakrát sa stane, že recenzie a opis hotelov a služieb je v lepších prípadoch menej, v horších viac vzdialený skutočnosti. Určite nie len pre mňa má recenziu a popis hotela od bežného návštevníka väčšiu hodnotu, ako recenzie ponúkané cestovnými kanceláriami. Týmto príspevkom som chcel pomôcť niekomu kto by hľadal recenziu na hotel Azurro *** , Slnečné pobrežie, Bulharsko, ktorý som navštívil v roku 2010. V tejto oblasti som strávil 11 dní, cestoval som cestovkou Fifo.

Poloha

Hotel sa nachádza priamo v centre obľúbeného letoviska Slnečné pobrežie v rušnej časti strediska s obchodíkmi, barmi, reštauráciami, diskotékami a ďalšími atrakciami. Od letiska v Burgase to je približne 40 km, niekoľko kilometrov (3-4) od historického mestečka Nesebar, do ktorého nie je problém sa dostať autobusom. Autobusová zastávka je par minút chôdze od hotela. Aj napriek polohe hotela priamo v rušnom centre a upozornení, že stredisko je hlučné bolo na izbe ticho a pokoj.

Vybavenie

Hotel mal vstupnú halu s recepciou, televízorom, zmenárňou. Vo vonkajšom priestore sa nachádza bazén s pool barom, spolu so slnečníkmi a ležadlami. Nechýba ani detské ihrisko, tenisový kurt, fitnes centrum.

Ubytovanie

2 lôžková izba bola klimatizovaná so SAT TV, minibarom, vlastným hygienickým zariadením (WC+ sprcha) a balkónom. V hoteli sa nenachádzal výťah, čo môže trochu komplikovať prístupnosť pre starších ľudí.

Strava

Na tejto dovolenke som mal objednané len raňajky. Raňajky prebiehali formou švédskych stolov, ktoré ponúkali pomerne bohatú paletu rôznych jedál. Bohužiaľ až na malé obmeny sa každý deň podávalo to isté, čo by mnohí mohli vidieť ako veľký nedostatok. V Bulharsku sú však ceny jedla porovnateľné s našimi cenami, ak nie dokonca nižšie. Rušné centrum, ktoré je neďaleko hotela ponúka bohatú ponuku najrôznejších reštaurácií od talianskej, cez mexickú atď., to isté platí aj pre bary, tak prečo byť odkázaný len na hotelovú reštauráciu :). Pri baroch je dobré vyhľadať tzv. happy hour, teda za cenu jedného drinku ich máte niekoľko, niekedy aj 5, čo sa už teda naozaj oplatí.

Pláž a more

V oficiálnych recenziách sa uvádza, že hotel je situovaný 100 metrov od pláže. V podstate je to pravda, ale ide o pomyselnú vzdušnú čiaru od hotela priamo cez zástavbu ďalších hotelov, ktoré je potrebné obísť, ak sa chcete dostať na pláž. Aj napriek tomu pláž nie je ďaleko a dostanete sa k nej za 4-5 minút. Celou cestou na pláž nájdete obchody, reštaurácie a bary. Slnečníky a lehátka boli za príplatok. Na miestnom trhu však kúpite veľký slnečník za 5-10 eur, takže sa vám to možno aj oplatí. Pláž je dosť široká a piesočnatá. More bolo čisté, to isté platilo aj o pláži. Pred odchodom z pláže boli sprchy.

Celkové zhrnutie

Hotel Azurro *** je dobrá voľba pre nenáročného klienta a pre ľudí, ktorí si radi vychutnajú aj miestnu atmosféru centra Slnečného pobrežia so všetkými obchodmi, reštauráciami, barmi a podobne. Delegát chodil na recepciu hotela presne v dohodnutý čas a bol ústretový. Celkové hodnotenie 7/10.

Pridať komentár k článku

MONKY IVAN: DOBRY DEN.CHCELA BY SOM NIECO NAPISAT K HOTELU A SLUZBAM......IZBA MOZE BYT,UTERAKY SME DOSTALI SPINAVE,KTORE SME ANI NEPOUZIVALI,ESTE ZE SME MALI SVOJE.JEDLO OTRASNE,CO SA TYKALO OBEDOV A VECERE-DOOKOLA TO ISTE,MASO SUROVE-NEDOPECENE,SPUSTA LUDI,BORDEL NA STOLOCH,SPINA,NEDOPLNENE JEDLO,STUDENE NIEKEDY,SPINAVE TANIERE,OBITE......PRI BARE SLABY VYBER NEALKO NAPOJOV,CAPOVANA KOLA,SPRITE,FANTA-TO AJ U NAS JE........ZIADNA V SKLENENEJ FLASI NEBOLA V PONUKE.......PALENKY OTRAS-JA NEPIJEM,ALE PRIATEL BY SI RAD DAL ICH PLISKU,RAKIJU.......SAME PATOKY CO U NAS SU.....VODKA,PEPERMINTOVA.....SLABOTA!!!!!!!NESPOKOJNA.......MOZTE JEST A PIT KOLKO CHCETE,ALE CO?????HODNOTIM TO NA TAKU TROJKU.NIE SOM NAROCNA ZAKAZNICKA,ALE BOLO TO SLABE.POCASIE PEKNE,MORE FAJN,CESTA DLHA........AUTOBUSOM UZ ASI NIE,AJ KED SOM ZVYKNUTA CESTOVAT.S POZDRAVOM MONKY IVAN.

Martin: Personál sa choval k zákazníkom ako v base. Jedlo hnusne nedopečené mäso, tvrdé. Hranolky prepečené všetko plavalo v omáčke. All inclusiv a museli ste sa doprosovat. Vedla bazenu pizza čo by ani pes neziedol. Zmrzlina sa dala. Fast food nebol aj ked ho CK ponukala a po tlaku na personal som ho aj tak nedostal. Pristielka pre moje dieťa preležaná 10 cm. Grc chovanie a riešenie neustálych problémov s personálom. Hotel je absolutne nevhodný pre deti. Šikana mojho dieťaťa zo strany personálu. Zakaz pre deti kamkolvek sa pohnuť. More zariasene na husto. Tam kde sa dalo kupať medúzy. Pláž krasna len vela ludí ale to by nevadilo. Myslel som že recenzie o tomto hotely prehánaju ale nieje tomu tak. Všetko by sa dalo odpustiť ci špinavý stôl alebo chlpy v kave ale ten personal hrozne, čo si nezaplatite to nie je dobré. Čo si zaplatite je super jedlo aj ludia

A.: Dobry den, bola som tam s manzelom. Hotel a izby su fajn, strava vkuse rovnaka, ale nastastie sme mali len ranajky. Problemy s Georgom sme mali len male, je to vsak neprijemny idiot

slavo: nikdy viac.sklamanie ktore ma vyslo na 700 eur.(all inclusive).strava odporna,arogantny casnici.a george,bachar v kuchyni,ktory vas zabije pohladom,ak si naberiete na tanier trosku viac,je dalsim prikladom,preco by som urcite nevolil hotel azurro.

DANO: rad by som vedel viac o George-ovi

betka: Hotová katastrofa špina,bordel personál strašný načele s Georgom neodporučam

DANO: Kedy ste tam boli, toto leto? Zeby to islo dolu vodou za tych par rokov...no moze byt. Ale izby su v pohode a prestravovat sa da v pocetnych restauraciach v okoli za priatelske ceny, co urcite nie je zle riesenie - vidiet a skusit aj ine, ako hotelovy restiku.

Anonym: Nikdy viacej ,ak si chcete pokazit dovolenku s personálom jedálni Georgom tak nech sa páči je to bachár a nepatrí k normálnym luďom.Strava stále to isté ,špinavé matrace , izby v pohode .

DANO: Ahoj, tak zalezi vsetko od ocakavani. Tiez som vtedy (2010) cital aj zle recenzie, ale bolo to v konecnom dosledku v pohode. Dufam, ze za 3 roky sa nezmenilo nic, resp. ak nieco, tak len k lepsiemu. Prajem peknu dovolenku :)

michalweb: Ahoj My tam ideme 4.8 a sa bojim, lebo som si cital niekolko zahranicnych recenzii a dost to tam okritizovali. Ja dufam,ze to bude tak ako pises ty. :)